Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Perfectie tot in detail

Betonloox by Gerard zijn specialisten in het aanbrengen van betonlook op allerlei ondergronden. Vakkundig wordt de betonlook aangebracht en dat met een sublieme afwerking. Met ons oog voor detail wordt perfectie naar een nieuw level gebracht. Of het nu om een badkamer, vloer of interieur gaat, Betonloox garandeert perfectie tot in detail.

Betonloox by gerard

ROSEA ALBASTRAAT 2A
4043 MC OPHEUSDEN

Contact opnemen

Kwaliteit gegarandeerd

Dankzij onze kwaliteitsproducten garanderen we een slijtvaste betonlook, geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Op onze badkamer afwerkingen geven we zelfs 5 jaar garantie op de waterdichtheid. Ook onze vloer- en wandafwerkingen in betonlook zijn voorzien van onze kwaliteitsproducten en geschikt voor intensief gebruik.

 

 

Over Gerard

Met meer dan 11 jaar ervaring als stukadoor en jarenlange ervaring met betonlook afwerkingen is Gerard een echte specialist in het aanbrengen van betonlook afwerkingen. De techniek die veel vaardigheid vergt, de uitdaging en het vakmanschap spreken Gerard nog dagelijks aan. Vakmanschap gecombineerd met stijl is voor Betonloox by Gerard de perfecte mix. Zullen we het eens hebben over uw project?

Betonlook Inspiratie